Dietist

Rehabiliteringscentrum

Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker en ny dietist!

Vi söker

Vi söker en legitimerad dietist som vill vara med i vår framtida utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2018-01-01 eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete som sker självständigt likväl som i tvärprofessionella team. Arbetsdagarna spenderas både inom öppen och sluten vård.

Det här får du arbeta med

Befattningen är främst knuten till Medicin- och geriatrikkliniken samt möjlighet att arbeta mot barn- och ungdomsmottagningen. Förslag på arbetsområden är barnmedicin, IBS, IBD, celiaki, diabetes och neurologi. I arbetet ingår klinisk nutritionsbehandling och utbildningsinsatser för patienter, anhöriga och medarbetare. Framtagning av material samt att medverka i utbildning av omvårdnadspersonal ingår i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Ett gott bemötande och att nätverka med andra är framgångsfaktorer i vårt arbete. Våra patienter befinner sig alla i olika situationer och i olika faser av livet. Din empatiska förmåga och din pedagogiska insikt blir betydelsefulla nycklar i ditt arbete på Rehabiliteringscentrum.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar för ett personcentrerat arbetssätt där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Christina Gisler Josefsson, 0381-334584 Facklig företrädare för Naturvetarna, Lina Bringner, 010-2434645

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-11-30. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb