Vårdenhetschef

Barnhälsovården

Vi söker

VI söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska mot barn- och ungdom eller distriktsköterska. Erfarenhet av arbete i ledande befattning och/eller arbete inom barnhälsovård är meriterande. Körkort är ett krav för tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett meningsfullt arbete med goda utvecklings- och påverkansmöjligheter
  • en trevlig arbetsplats med engagerade medarbetare
  • ett spännande arbete där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och förbättrar arbetet på vår enhet
  • möjlighet till ett chefsmentorskap för att ytterligare kunna utvecklas och stärkas i din roll som chef i både den dagliga styrningen och på längre sikt

Det här får du arbeta med

Arbetet som vårdenhetschef innebär att planera, leda samt utveckla och följa upp arbetet inom barnhälsovården i Söder. Verksamheten finns idag på fyra familjecentraler; Gislaved, Smålandsstenar, Vaggeryd och Värnamo samt två barnhälsovårdsenheter i Gnosjö och Reftele. Tjänsten utgår idag från familjecentralen i Värnamo och i arbetet ingår regelbunden närvaro på alla bhv-enheterna i Söder. Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö inom verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen vilket innebär att du är engagerad i hela barnhälsovården i Region Jönköpings läns resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror vi att du som person är trygg i dig själv och i din chefs- och arbetsgivarroll. Du är ansvarfull och har förmåga att arbeta självständigt. Du är positivt inriktad på gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för att ständigt förbättra vården för våra patienter. Du har förmåga att se helheten och agera för verksamhetens bästa i varje beslut. Vidare är du är öppen för förändringar och förbättringar samt för att utveckla nya arbetssätt. Ditt sätt att kommunicera skapar engagemang och delaktighet. Du tar ansvar för din uppgift och har lätt för att organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef/barnhälsovårdsöverläkare Carin Oldin, 076-769 51 96 eller carin.oldin@rjl.se. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marianne Jönsson, 010-244 27 85 eller mariann.jonsson@rjl.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 26 november 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb