Barnmorska/Sjuksköterska

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Barnmorska eller sjuksköterska med intresse för att bli barnmorska.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning heltid eller längre vikariat heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här arbetar vi med

Ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden från att handlägga en normal förlossning, ge omvårdnad i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående och samverka med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. På kvällstid kan patienter komma direkt, istället för via akutmottagningen. Vi ska även kunna ta hand om kvinnor utsatta för övergrepp. Arbetsrotation mellan klinikens enheter förekommer. Vi har också rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss

Som barnmorska ska du kunna arbeta med alla för en barnmorska förekommande arbetsuppgifter (se socialstyrelsens kompetensbeskrivning 2006). Är du sjuksköterska ser vi gärna att du har ett intresse för att utbilda dig till barnmorska så snart möjligt Teamarbetet på kliniken kräver god samarbetsförmåga och du behöver kunna ställa om till ändrade omständigheter under arbetsdagen. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Maria Christensson telefon nummer 010-243 57 46 eller vårdenhetschef Anita André telefonnummer 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elinor Ericsson, telefon nummer 010-243 58 00. Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 4 december.

Sök jobbet som Barnmorska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb