Tandsköterska

Vråen Folktandvård Värnamo

Välkommen till en glad, trivsam och prestigelös klinik! Vi trivs tillsammans och har en bra blandning av både åldrar och yrkesgrupper.

Om du kommer till oss har du goda chanser till utveckling i tjänsten. Vi erbjuder dig god handledning och kompetensutveckling, samarbete över yrkesgränser med erfarna kollegor, kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping och ett brett spektra av patienter att arbeta med.

Välkommen att söka till Vråen Folktandvård i Värnamo!

Vi söker

Dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke är det meriterande.

Har du datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister.

I ditt arbete får du både assistera men du har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i rollen som tandsköterska. Vår vardag är händelserik och ofta behöver vi snabbt ställa om verksamheten för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt, även under mer pressade situationer är du lugn och stabil.

I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående. De människorna du möter har olika bakgrunder och erfarenheter och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation därefter. Du gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för patienten.

Du trivs att arbeta i team och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Carl Doberauer, 010-244 81 65 eller klinikkoordinator Marita Helgesson, 010-244 81 68.

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, 010-244 21 70.

Sista ansökningsdag är den 23 november. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska Tillbaka till lediga jobb