Tandsköterska verksamhetsområde öster

Folktandvården Region Jönköpings län

För att lyckas med vårt gemensamma mål - en friskare framtid för regionens invånare - är vi beroende av kompetenta medarbetare. På grund av stora pensionsavgångar behöver vi nu fylla på med nya entusiastiska tandsköterskor på flera av våra allmäntandvårdskliniker i verksamhetsområde öster i Jönköpings län. Vi söker både dig som är ny i tandsköterskeyrket och dig med rik erfarenhet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra tillsammans med erfarna kollegor i en varierande och händelserik arbetsvardag.

Vi söker

Dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke är det meriterande.

Vi söker tandsköterska till följande kliniker:

Eksjö Folktandvård

Nässjö Folktandvård

Sävsjö Folktandvård

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

I det dagliga arbetet ingår att assistera tandläkare och tandhygienist. Andra arbetsuppgifter är munhälsokontroller och fissurförseglingar, sterilarbete, reception, kallelser och tidsbokning. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma. Du skolar också in tandvårdsrädda patienter, är en del i ett teamarbete där du utför arbetsuppgifter delegerade av tandläkare.

För dig med erfarenhet i yrket kan det finnas möjlighet att handleda studenter.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. I kontakt med andra är du lyhörd och gör dig lätt förstådd.

Vi har ett stort patienttryck, dessutom kan förutsättningarna för dagen snabbt ändras. Detta ställer krav på oss att snabbt kunna ställa om och se nya möjligheter för att lösa situationen. I sådana fall behåller du ditt lugn, är stabil och fokuserar på rätt saker.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 26 november.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Elin Johnsson, 010-242 53 34.

Facklig kontaktperson för Vision Ann Sveningsson 010-244 21 70.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska verksamhetsområde öster Tillbaka till lediga jobb