Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

Välkommen till Vråen Folktandvård Värnamo, en glad, trivsam och prestigelös klinik. Vi trivs tillsammans och har en bra blandning av både åldrar och yrkesgrupper.

Hos oss har du goda chanser till utveckling i tjänsten. Vi erbjuder dig god handledning och kompetensutveckling, samarbete över yrkesgränser med erfarna kollegor, kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping och ett brett spektra av patienter att arbeta med.

Vi söker

Dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandhygienist och kunskaper i journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert och professionellt sätt. Du tar ansvar för patientens behandling och motiverar patienten till hälsa genom hela livet.

För dig med erfarenhet kan handledning av tandhygieniststudenter komma att ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i rollen som tandhygienist och tycker om att arbeta självständigt i en flexibel arbetsmiljö. Du tar de initiativ som krävs för att driva arbetet framåt och kommer gärna med idéer som kan omsättas i det praktiska arbetet.

Du trivs i mötet med patienter och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och är lyhörd inför varje patients unika behov. Du värdesätter gott samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål. Vidare är du noggrann i ditt arbete och prioriterar dina uppgifter väl för att hålla givna tidsramar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Carl Doberauer 010-244 81 65, eller klinikkoordinator Marita Helgesson 010-244 81 68.

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 010-242 36 25.

Sista ansökningsdag är den 24 januari 2018. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb