Administrativ assistent

Kirurgkliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara spindeln i nätet i den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården? Du kommer dessutom vara med att utveckla denna tjänst då den är helt ny hos oss.

Vi söker

Vi söker en administrativ assistent till kirurgkliniken med intresse att samordna personaladministration. Vi ser att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i personalhanteringssystemet Heroma är meriterande. Intresse för IT-frågor medan goda datakunskaper kunskaper i svenska språket är ett krav. Det är meriterande om du har en administrativ eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder dig

Som administrativ assistent kommer du att arbeta i ett omväxlande arbete med administrativa uppgifter kring personalen i ett nära samarbete med chefer så väl som klinikens medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I ditt arbete ingår att tillsammans med cheferna ansvara för personalplanering och rekrytering på både kort och lång sikt. Fördelning av personal utifrån vårdtyngd. Förbereda och underhålla schemaläggning på enheterna. Behjälplig med studenter/elever introduktion. Ett stöd i personalhanteringssystemet Heroma. Delaktig i utveckling av en attraktiv och hälsosam arbetsmiljö samt övrigt förekommande administrativa uppgifter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i din roll är det viktigt att du har en helhetssyn i planering och agerande. Att du är strukturerad och tar eget ansvar. Du har lätt att ställa om och anpassa dig till ändrade omständigheter med prioriteringar av arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta och skapa relationer på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av biträdande verksamhetschef Malin Johnsson tfn: 010 - 243 53 41. Facklig företrädare för Vision är Helen Lööw tfn: 010 - 24 373 64 Sista ansökningsdag är den 26 november. Urval, intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb