Psykolog på Anorexienheten i Jönköping

Barn-och ungdomspsykiatri Jönköping

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken satsar mot framtiden! Vill du vara med och forma vår framtida verksamhet?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med god kunskap i KBT. Vi ser gärna att du är legitimerad psykoterapeut och/eller specialistutbildad. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete på vår specialistenhet för barn och ungdomar med ätstörning av anorektisk karaktär. Behandlingen bedrivs i två huvudspår – dagvård och öppenvård. Dagvården har plats för 6 patienter där ungdomarna vistas vardagar. Behandling inom anorexienhetens ram kan också ske enbart i öppenvård.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta i ett tvärprofessionellt team, som förutom psykolog består av kurator, läkare, sjuksköterskor, skötare och specialpedagog. Arbetet innefattar kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med ungdomar och deras familjer. Familjerna är starkt involverade i behandlingen. Behandlingen på enheten bedrivs med grund i kognitiv beteendeterapi (KBT).

För att du ska trivas hos oss

Som person har du ett professionellt förhållningssätt, är ansvarstagande och empatisk. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist, tfn 010-242 31 09 eller överläkare Mie Lundqvist, tfn 010-242 31 05. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 8/12. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog på Anorexienheten i Jönköping Tillbaka till lediga jobb