Legitimerad psykolog/PTP- tjänstgöring

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som med kompetens och energi vill vara med och bidra både i det dagliga arbetet men också i utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du som är legitimerad psykolog även är legitimerad psykoterapeut och/eller specialistutbildad. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor. Är du legitimerad psykolog erbjuder vi en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse och om du är intresserad av PTP-tjänstgöring erbjuder vi en visstidsanställning under ett år. där vi anpassar arbetet efter dina behov.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns det en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med allvarlig psykisk ohälsa upp till och med 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning med två specialiserade team samt länsövergripande akut - och anorexivård. Du kommer arbeta i ett tvärprofessionellt team, som förutom psykolog består av socionom, läkare, sjuksköterskor. Arbetet innefattar kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och ser helheten, är empatisk och har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist, tfn 010-242 31 09 eller verksamhetschef Nina Martinsson, tfn 010-242 31 14. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29. Sista ansökningsdag är den 30/11. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad psykolog/PTP- tjänstgöring Tillbaka till lediga jobb