Psykiatrisjuksköterskor

Psykiatrisk mottagning team 3 och 4 i Jönköping

Psykiatriska kliniken står inför spännande utmaningar! Vill du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet?

Vi söker

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Tjänsterna är en tillsvidareanställningar, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter där det finns goda möjligheter till nära samarbete med kollegor. Du som sjuksköterska har även regelbunden handledning samt yrkesträffar.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på mottagningen har du en viktig roll i behandlingsarbetet för patienter med ADHD. Du ansvarar för läkemedelsbehandlingar (bl. a. uppföljning och optimering av centralstimulantiabehandling), gruppbehandling och individuellt arbete. Andra arbetsuppgifter inkluderar att fördela medicin, telefonansvar för mottagningstelefon enligt schema, bearbetande och stödjande samtal och psykosocial rådgivning. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du har god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete samt har förmågan att avgränsa dig. Du arbetar även strukturerat, ser helheten och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt

Verksamhetens mål utgår från alla människors lika värde. Därför värderas professionellt förhållningssätt i svåra situationer, empatisk förmåga och relationsskapande högt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef team 3 och 4 Marianne Busk, tfn 010-24 23 008 eller 072-23 40 288. Facklig företrädare för vårdförbundet är Pernilla Zwettler 010-242 31 40.

Sista ansökningsdag är 17 december. Rekryteringsarbetet kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykiatrisjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb