Teamledare, Bil-/Bussförare och Fordon

Länstransporter, Verksamhetsstöd och service

Vill du utvecklas i rollen som teamledare hos oss? Då är detta tjänsten för dig! Vi på Länstransporter söker en teamledare till vår verksamhet inom transporttjänster med tillhörande fordon. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom transport och logistik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha kunskap och några års erfarenhet av yrkesmässig trafik för persontransporter och godstransporter. Körkort minst behörighet B är ett krav då resor i arbetet förekommer. Högre körkortsbehörigheter och genomförda prov i yrkeskunnande för yrkesmässig trafik (Transportstyrelsen) är meriterande.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds ett stimulerande arbete med hög servicegrad i en god arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 1 februari eller efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I rollen som teamledare medverkar du i planering, samordning och uppföljning av vår verksamhet inom transporttjänster, serviceresor och poolbilar. Du verkar för bra relationer med våra kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer medverka i ledningen av verksamheten i tätt samarbete med områdeschef.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i rollen som teamledare är du serviceinriktad och har en vilja och förmåga att hjälpa andra med våra leveranser. Du är tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande vilket skapar goda relationer. Vi tror att rätt person är noggrann i sitt arbetssätt, arbetar mot gemensamma mål och är kostnadsmedveten. Du är en trygg och stabil person som tycker om att se saker ur ett positivt perspektiv.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ringa områdeschef Jonas Milton, tfn 010-242 11 10 som gärna berättar mer. Facklig företrädare för Kommunal är Tomas Appelfeldt, tfn 036-328709, för Vision är Tina Laine Tollström, tfn 010- 24 259 13.

Sista ansökningsdagen är den 27 november. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Notera eventuellt löneanspråk i ansökan

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Teamledare, Bil-/Bussförare och Fordon Tillbaka till lediga jobb