Specialistsjuksköterska inom barn- och ungdom/psykiatri

Barn- och ungdomshälsan, Barn- och ungdomsenheten, Huskvarna

Barn- och ungdomshälsan i Huskvarna söker en ny medarbetare. Vi söker dig som vill vara med och främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska inom barn och ungdom eller psykiatri. Vidareutbildning inom KBT steg 1 är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stöd och behandling av barn och unga med psykisk ohälsa samt erfarenhet av föräldrastöd.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

I ditt arbete som specialistsjuksköterska på barn- och ungdomshälsan ger du råd, stöd och utför behandlingsarbete med barn och ungdomar. I tjänsten ingår också telefonrådgivning och gruppverksamhet. Du ska även kunna ge föräldrastöd och vägledning när barn eller ungdomar visar tecken på psykisk ohälsa. I tjänsten ingår också att göra kartläggningar kring barns och ungas styrkor och svårigheter, och att ge dem fortsatt stöd, råd och behandling. Tillsammans med vårt tvärprofessionella team ingår det i arbetet att samverka med andra barn- och ungdomsverksamheter inom region och kommun.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i arbetet bör du som person ha förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt vara flexibel och kunna ställa om vid nya omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har god förmåga att lyssna och kommunicera. Vidare är du bra på att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har ett stort intresse av arbete med barn, unga och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill att de som besöker oss ska få ett bra bemötande, vara delaktiga och känna att vår insats gör skillnad. Vi arbetar aktivt med att vara lyhörda. Genom vårt arbetssätt med flera professioner vill vi värna om en helhetssyn kring barnet/ungdomen/familjen.

Såhär gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av enhetschef Sara Elofsson, 010-242 96 71. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lina Rotstedt, 010- 242 35 83. Sista ansökningsdag är den 26 oktober 2017. Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska inom barn- och ungdom/psykiatri Tillbaka till lediga jobb