Utvecklingsledare inriktning informationsproduktion

Qulturum

Vi söker

Utvecklingsledare med inriktning informationsproduktion. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete där du får bidra med din kunskap kring informationsproduktion och delta i förändringsprojekt i Regionen.

Det här får du arbeta med

Vi söker dig som på ett pedagogiskt sätt vill ta fram material till och arbeta med våra olika informationsplattformar (webb, intranät, digitalt lärande, broschyrer och sociala medier).

  • Ta fram nytt innehåll och utveckla befintligt material.
  • Upprätthålla och bygga nya informationsstrukturer. Målet är att alla kanaler ska fungera som verktyg och stöd för alla våra målgrupper.
  • Producera pedagogiskt material såsom grafiskt innehåll, animeringar och film till digitala tjänster såsom exempelvis eLärande.
  • Ansvara för och utveckla vårt arbete med sociala medier
  • Stödja verksamheten i frågor som rör informationsproduktion

För att du ska trivas hos oss

Du har utbildning inom media- och kommunikationsvetenskapliga programmet eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har bra leveranskapacitet och följer upp utfört arbete som en del i en strävan med kontinuerlig förbättring och reflektion. Som person är du kreativ, strukturerad och noggrann med känsla för detaljer. Du har en god pedagogisk förmåga och kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med många målgrupper. Du har kunskaper i digitala verktyg och kan producera i olika typer av media. Du är en van skribent och kunnig inom Webb-CMS (gärna EPiServer), har grundkunskaper inom HTML och Adobe CS-programmen (PhotoShop, Indesign och Illustrator). Du är en erfaren sociala medier-användare och kan snabbt uppdatera våra sociala medier. Du kan också visa detta och utbilda inom verksamheten. Som person;

  • är du drivande och vill göra nytta för invånare, patienter och medarbetare.
  • behöver du kunna lyfta blicken, se helheten och tänka långsiktigt.
  • behöver du vara en nätverkande person, som har stort intresse av att förstå våra målgruppers olika behov och önskemål. Du har god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor i olika roller och ansvarsområden.
  • gillar du att vara engagerad i flera projekt samtidigt. Du är självgående, ansvarstagande och har förmåga att själv prioritera.
  • är du lyhörd, tydlig och öppen för varierande arbetsuppgifter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är erfarenhet av att jobba i offentlig verksamhet och med kommunikativt ledarskap.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 5 november. Välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Göran Henriks, tfn.010-242 5095 eller Eva Werner tfn.010-242 1264. Facklig kontakt Vision Carina Einarsson Jonsson, tfn 036-32 65 88. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Utvecklingsledare inriktning informationsproduktion Tillbaka till lediga jobb