Vårdadministratör

BUP, Nässjö

Välkommen att söka en tjänst på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Nässjö! Tillsammans arbetar vi för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet.

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör och har goda kunskaper i svenska och god förmåga att uttrycka dig både i tal och i skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattningen är heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett viktigt och varierande arbete, där du ingår i ett team med kompetenta och engagerade kollegor i samarbete med mottagningens olika professioner. Introduktion och möjlighet till kompetensutveckling anpassas efter dina erfarenheter.

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter dokumentation i journalsystemet Cosmic, med tillhörande diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. På mottagningen ingår även receptionsarbete med arkiv- och kassafunktion samt telefonbemanning som du delar med dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där samarbetet är viktigt och en förutsättning för att vi ska kunna ställa upp för varandra. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för, och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Flexibilitet i arbetssituationen har stor betydelse för ett fungerande teamarbete.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete och ett gott bemötande i alla situationer. En mycket god känsla för service ger förutsättningar för ett bemötande av god kvalitet och ett positivt förhållningssätt ger förutsättningar för ett bra arbetsklimat och goda resultat av mottagningens arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Anna Jonsson, tfn: 010-243 36 46. Facklig företrädare för Vision är Anna Bergkvist, 010-243 23 42, samt Ann-Britt Vinblad 010-243 56 27. Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2017. Löpande urval kan komma att ske så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen att söka tjänsten! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb