Vårdadministratör

Habo vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss på Habo vårdcentral!

Vi söker

Habo vårdcentral söker utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet från primärvård, som vill arbeta med oss från och med årsskiftet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosregistrering och receptionsarbete. Vi arbetar för rätt använd kompetens, vilket för oss innebär att administration i möjligaste mån ska utföras av administrativa experter - vårdadministratörerna. Att ge god service samt att arbeta patientsäkert ligger i din yrkesroll.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt till både arbetsuppgifter och arbetskamrater. Du trivs i samarbete med andra, samtidigt som du är självgående inom ditt kompetensområde.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, positiv attityd, servicetänk och engagemang och vi förutsätter ett professionellt arbetssätt och förmåga att organisera arbetet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta bitr verksamhetschef Malin Hördegård, tfn 010-24 248 55. Facklig företrädare för Vision är Madeleine Hansen, tfn 010-24 248 25.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är den 2017-11-15. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb