Sjuksköterska

Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill komma och arbeta på ett vikariat på heltid hos oss på kirurgmottagningen med start snarast möjligt men senast den 1 januari 2018. Vikariatet är till och med 30 september 2019 med goda möjlighet till förlängning på mottagningen eller på någon av våra vårdavdelningar.

Vi erbjuder dig

Du är med och bidrar till ständiga förbättringar och utveckling. Kirurgkliniken har huvudansvaret för alla patienter med kirurgiska sjukdomar. Kliniken är indelad i fyra team med speciell inriktning på olika kirurgiska sjukdomsgrupper, nedre mag och tarm, övre mag och tarm, bröst, endokrin och kärlteamet. Du kommer tillsammans med en sjuksköterskekollega tillhöra team nedre gastro och ansvara för patienter när det gäller bokning till mottagning och behandling.

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår att vara kontaktsjuksköterska för patienter inom ditt ansvarsområde när det gäller pre- och postoperativ information och du har egna patientuppföljningar. Du bevakar aktivt ledtider och informerar patienten om kommande steg. Som teamsköterska förbereder du och medverkar vid multidisciplinära ronder. Du har ett nära samarbete med läkare och undersköterskor och du är med i utvecklingsarbetet. Du ansvarar för schemaläggning av läkare och du har även delat ansvar för kirurgmottagningens telefonrådgivning tillsammans med de andra sjuksköterskorna på mottagningen.

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Charlotte Jonsson, 010-242 62 15. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Christian Farman 010-242 13 80. Sista ansökningsdag är 2017-10-30. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb