Applikationsspecialister

Enhet utveckling

Arbetar du som applikationskonsult i ett stort affärssystem idag? Vill du istället vara med på resan mot ett vårdstöd i världsklass och bli en av våra applikationsspecialister kopplat till Sveriges största affärssystem inom hälso- och sjukvård? Vill du vara en del av ett härligt team som tillsammans förvaltar och vidareutvecklar regionens IT-stöd och skapar IT-stöd i framkant med mervärde och nytta för våra kunder?

Låter det som en spännande utmaning?

Vi söker

IT-centrum söker nu applikationsspecialister för att förstärka teamet som arbetar med Cosmic. Cosmic är vårdens största system inom primärvård och specialiserad vård. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom IT eller annan likvärdig erfarenhet av IT. Vi ser också att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för förvaltning av system samt konfigurering. Har du erfarenhet av agil metodik är det meriterande då vi använder detta arbetssätt både inom förvaltning och projekt.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Hos oss får du arbeta tillsammans med andra kompetenser/roller i hela kedjan från krav till färdig lösning.

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du att ingå i en förvaltningsgrupp som tillsammans ansvarar för att förvalta och vidareutveckla system inom området för e-hälsa. Att arbeta som applikationsspecialist innebär bl.a. konfiguration i befintliga applikationer, beskrivning och dokumentation av lösningar, utredning och lösning av incidenter samt en aktiv roll i införandet av nya system/moduler.

Du ingår tillsammans med andra kompetenser/roller i hela kedjan från kravanalys, design, dokumentation och test till implementation. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten såväl i projekt som i löpande förvaltningsuppdrag. Du kommer arbeta i nära samarbete med kunder, kollegor och leverantörer, så god samarbetsförmåga är en förutsättning.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du jobbar lika bra enskilt som i grupp. Du arbetar kvalitetsmedvetet och är angelägen om att slutföra dina arbetsuppgifter till kundens belåtenhet. Som person är du ansvarstagande, arbetar målinriktat, jobbar med en helhetssyn och med kundens behov i fokus.

Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mera information kontakta enhetschef Anna Rydén, mobil 070-612 42 56. Facklig företrädare för Vision Anna Flodin, telefon 036-324297och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 036-32 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-10-22

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Applikationsspecialister Tillbaka till lediga jobb