Undersköterska

Vårdenhet G, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vill du vara med i vårt härliga team? Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och utveckla och arbeta mot vårt mål att leverera Sveriges bästa stroke- och neurologivård!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta på akutvårdsavdelning. Tillsvidareanställning på deltid, 75%. Tjänsten innebär dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Vi erbjuder dig

  • Ett värdefullt arbete på en arbetsplats med hög trivsel
  • Hos oss får du möjlighet att följa patienten från ett akut insjuknande till rehabilitering och hemgång
  • Vi är varandras arbetsmiljö och den kännetecknas av en god stämning där vi bemöter varandra med respekt
  • Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter

Det här får du arbeta med

På enheten har vi ett direktintag dygnet runt för patienter med misstanke om stroke eller TIA. Vi vårdar även patienter med andra neurologiska sjukdomar. På vår enhet finns 26 vårdplatser fördelade på 4 moduler. På natten arbetar du som undersköterska tillsammans med ytterligare en undersköterska och två sjuksköterskor. Dina arbetsuppgifter under natten innebär omvårdnadsinsatser, kontroller, provtagning och dokumentation.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska med ett intresse för patienter med neurologiska sjukdomar. Du har erfarenhet av arbete på vårdenhet och trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling.

Med patientens behov i centrum ger vi bäst möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna vårdenhetschef Katarina Andersson tfn:0381-33 45 05. Facklig representant för Kommunal är Peder Stjern tfn:0381-335000 (vxl). Sista ansökningsdag är 22 oktober 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb