Chef för resursenheten

Resursenheten, Värnamo sjukhus

Vill du bli vår nya chef?

Resursenheten består av en grupp kvalificerade sjuksköterskor och undersköterskor som täcker en stor del av korttidsfrånvaron på samtliga kliniker vid Värnamo sjukhus men även på vårdcentraler, ambulansenheten och palliativa vårdenheten.

Vi söker

Vi söker dig som har en stor erfarenhet av vårdarbete. Tidigare erfarenhet av ledarbefattning är meriterande, men ej nödvändig. Det viktiga är att du har ett genuint intresse av att leda, organisera och fördela arbete samt att utveckla dina medarbetare. Det går bra att kombinera rollen som chef med kliniskt arbete. Beroende på person kan det blir aktuellt med 25-50 procent i rollen som chef för resursenheten.

Förmåga att fatta självständiga beslut och god samarbetsförmåga är egenskaper som vi värdesätter högt. Likaså att du har lätt att organisera det dagliga arbetet. Du behöver ha ett coachande förhållningssätt, ett sinne för helheten och vara bra på att se verksamhetens behov. Vi ser att du arbetar aktivt för allas delaktighet och trivsel på arbetsplatsen och har förmågan att leda och inspirera dina medarbetare. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete för dig som vill vara en del av att utveckla och förbättra verksamheten. Du är delaktig och kan påverka det framtida arbetet med dina goda idéer och engagemang.

Det här får du arbeta med

Som chef för resursenheten är det viktigt att du nätverkar med sjukhusets vårdenhetschefer för att vara delaktig och informerad om läget på sjukhuset och de förändringar som sker. Vidare ansvarar du för att leda, fördela och följa upp verksamheten samt ha en nyckelroll i resursens framtida utveckling. Du kommer att leda enhetens glada arbetsgäng bestående av tio sjuksköterskor och åtta undersköterskor, vilket innebär att du har ansvar för personalfrågor, ekonomi och arbetsmiljö.

Du ansvarar för arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar.

Du kommer också att arbeta med schemaläggning, flexbearbetning, frånvarohantering, support m.m. i lönesystemet Heroma. Även statistikuppgifter och arbete med avvikelsehantering ligger i ditt ansvarsområde.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta HR-chef Åsa Johannesson, 070-313 58 55. Fackliga företrädare är Christina Berggren-Karlsson, Vårdförbundet, christina.berggren.karlsson@rjl.se och Jessica Jonsson, Kommunal, jessica.jonsson@rjl.se Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 oktober 2017. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Chef för resursenheten Tillbaka till lediga jobb