Vårdadministratör

Hudmottagningen i Nässjö

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör till hudmottagningen i Nässjö. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och förbättras. Du får ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar.

Vi är en liten länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö.

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnoskodning och övriga administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även publicering på intranätet, ge support kring IT-stöd, ta fram statistik och medverka i utvecklings- och förbättringsarbeten. Du har din arbetsplats på hudmottagningen i Nässjö men vid behov är du behjälplig med att skriva journalanteckningar från hudmottagningarna i Jönköping och Värnamo.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning och du har goda IT-kunskaper. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad och lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna administrativ enhetschef Inger Johansson, 010- 242 21 46 Facklig företrädare för Vision är Annika Svedenklint, 010- 242 21 54. Sista ansökningsdag är den 22 oktober 2017. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb