Vårdenhetschef

Kirurgisk vårdavdelning Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara en del av den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården?

Vi söker

Vi söker vårdenhetschef till vårdavdelning C - nedre bukkirurgi. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av opererande verksamhet. Vi ser att du har hunnit jobba några år för att skaffa dig erfarenhet inom organisationen. Ledarskapsutbildning och tidigare erfarenhet av arbete i ledande funktion med personal- och ekonomiansvar är önskvärt. Körkort krävs.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid i din grundprofession, förordnande som chef på tre år. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I din tjänst som vårdenhetschef kommer du att ha ett nära samarbete med chefskollegor på avdelningen och tillsammans leda verksamheten mot uppsatta mål. I arbetet ingår även operationsplanering. I din roll som vårdenhetschef ansvarar du för ca 25 medarbetare. Du kommer att arbeta med kort- och långsiktig bemanningsplanering samt strategier för framtida kompetensförsörjning. Du har ansvar för och arbetar med att säkerställa en god arbetsmiljö. Som vårdenhetschef är du ansvarig för att utveckla och följa upp enhetens verksamhet med budgetansvar för din sektion. Du underställd biträdande verksamhetschef och ingår i den lokala ledningsgruppen.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du kan skapa engagemang och få våra medarbetare att känna delaktighet. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt. Som person har du en grundtrygghet då det i vår organisation kan ske hastiga förändringar och det krävs då att du är flexibel. Du har förmågan att samarbeta, är lyhörd och tydlig i din kommunikation och i dina beslut. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av biträdande verksamhetschef Malin Johnsson tfn: 010 - 243 53 41. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Lövkvist tfn: 010 - 241 00 00. Sista ansökningsdag är den 27 oktober. Urval, intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb