Administrativ assistent

Folktandvårdens kansli

Folktandvårdens kansli finns beläget högst upp i Rosenlunds vårdcentrum med utsikt över hela Jönköping. I kansliet, som leds av tandvårdsdirektör Agnetha Bartoll, ingår avdelningarna IT, HR, Ekonomi och Kommunikation, även viss odontologisk personal är organiserad på kansliet. Kansliet arbetar med administrativa frågor och är ett stöd till klinikerna i allmäntandvården och avdelningarna i specialisttandvården.

På kansliet behöver vi nu utöka med ett administrativt stöd i form av en administrativ assistent till tandvårdsdirektör, ledningsgrupp och Folktandvårdens kansli.

Vi söker

Dig med några års erfarenhet av administrativ tjänst, likt sekreterare eller administratör. Du har någon typ av administrativ utbildning eller längre erfarenhet där du tillgodogjort dig dessa kompetenser.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som administrativ assistent är du till 50 % ett ledningsstöd för tandvårdsdirektör och Folktandvårdens ledningsgrupp och till 50 % ett administrativt stöd för Folktandvårdens kansli.

I dina arbetsuppgifter som ledningsstöd skriver du kallelser och protokoll till ledningsgruppsmöten och chefsdagar. Du hanterar bokningar av konferenser, lokaler, resor, fika och annat till ledningsgruppens aktiviteter och möten. Du är ett administrativt stöd för tandvårdsdirektör och hanterar bokning av resor, möten med mera.

I dina arbetsuppgifter som administrativt stöd till Folktandvårdens kansli ingår posthantering, diarieföring, arkivering och andra administrativa arbetsuppgifter. Du gör beställning av förrådsmaterial till kansliet och hanterar också inhandling av, blommor och presenter. Andra arbetsuppgifter som handlar om att ge kansliet en god arbetsmiljö ingår också, samt att vara arbetsplatsens brandskydds- och miljöombud.

För att du ska trivas hos oss

Du är en självgående och ansvarstagande person som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god förmåga att organisera och kan snabbt parera mellan olika arbetsuppgifter. I samarbetet med andra är du tillmötesgående och du lyssnar och kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt.

För tjänsten krävs en stor flexibilitet, prestigelöshet och serviceanda, eftersom arbetsuppgifter kan komma väldigt snabbt och ibland bör dessa hanteras omgående. En vanlig arbetsdag kan för dig både innebära att fylla på kaffeautomaten och skriva protokoll på ledningsgruppen, det är därför viktigt att du är nöjd med arbetsuppgifter av varierande svårighetsgrad och typ.

Du är sekreterare i ett flertal mötesforum och det är ett krav att du är duktig på att skriva och kan uttrycka sig skriftligt på ett välformulerat och bra sätt. Du har god kunskap i Office-paketet, andra digitala verktyg och har viss teknisk kompetens som gör att du till exempel reder ut när en projektor i ett konferensrum inte vill starta.

I ditt arbete kommer du att få tillgång till sekretessuppgifter och information som inte är offentlig, det är därför nödvändigt att du har en hög integritet och kan stå emot påtryckningar för informationsspridning.

För tjänsten krävs körkort.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten, välkommen att höra av dig till Tandvårdsdirektör Agnetha Bartoll 010–242 53 32 eller HR-konsult Ellen Jacobs, 010-242 53 10

Facklig kontaktperson för Vision Ann Sveningsson 010-244 21 70

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober, urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Sök jobbet som Administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb