Instruktör vid skolans hästanläggning

Tenhults Naturbruksgymnasium

Vi söker

En instruktör till Tenhults Naturbruksgymnasiums hästanläggning. Tjänsten är tidsbegränsad till ett år, kan eventuellt förlängas, med tillträde 2017-12-15 eller efter överenskommelse och omfattar 80-100%.

Det här får du arbeta med

Vi erbjuder ett attraktiv och självständigt arbete som Instruktör och medarbetare vid vår hästanläggning på Riddersberg. Som instruktör bistår du lärare och utbildar våra elever i kurser inom trav och körning samt kör och tränar skolans travhästar. Detta utgör 50 % av din tid. Övrig tid sköter du skolans övriga hästar samt bistår stallchefen med de olika arbetsuppgifter som förekommer i skolans häststall. Du ansvarar också för stallet den tid då stallchefen inte är i tjänst. Tjänsten kan komma att innebära arbete varannan helg. Dina närmsta medarbetare är travlärare samt stallchef och din närmsta chef är skolans driftledare.

För att du ska trivas hos oss

Vi tänker att du har relevant utbildning, är kunnig och erfaren inom branschen, trygg med uppgiften att lära ut och utbilda elever. Du är ansvarsfull, noggrann och självständig. Du ska ha BE körkort för att kunna transportera skolans fordon med släp.

Så här gör du om du är intresserad

Skriv en ansökan och inkludera en beskrivning vem du är och dina erfarenheter. Vänligen ange också när du kan tillträda. Sista ansökningsdag är den 25 september, välkommen med din ansökan.

Kontaktpersoner: Verksamhetschef Ola Lundmark, 010-242 68 12, 0704-29 05 12. Det går också bra att mejla till ola.lundmark@rjl.se

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Instruktör vid skolans hästanläggning Tillbaka till lediga jobb