Sjuksköterska

Öron-, näs-, halskliniken, Region Jönköpings län

Öron-, näs- och halskliniken är sedan 1,5 år tillbaka en länsklinik, vilket innebär att vi bedriver verksamhet på tre sjukhus i länet. Vi har planerad verksamhet med tidsbeställd mottagning, operationer, konsultverksamhet och sömnapnémottagning. På länssjukhuset Ryhov finns vår akuta verksamhet och våra slutenvårdsplatser. Audionommottagningen är en del av vår klinik och arbetar med diagnostik, rehabilitering och utprovning av hörapparater och tekniska hjälpmedel. Vi arbetar tillsammans med övriga öron-, näs- och halsmottagningar inom länskliniken. Vår målsättning är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet.

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap, där vi värdesätter varandras kunskaper.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på våra mottagningar får du arbeta med telefonrådgivning, kallning av patienter, remisshantering, assistera läkare på mottagning. I vårt uppdrag ingår också att självständigt arbeta på öronklinikens akutmottagning kvällar och helger. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottagningar med basplacering i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Erfarenhet från mottagningsarbete och journalsystemet Cosmic är meriterande. Meriterande är även tidigare erfarenhet från öronsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Karolina Adam, 010-242 51 32. Facklig representant för Vårdförbundet är Angelika Hansen, telefon 010-244 79 38. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 30 september 2017.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb