Sjuksköterska med intresse för intensivvård

Intensivvårdsavdelningen, Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo sjukhus

Söker du nya utmaningar? Är du sjuksköterska och har ett intresse för intensivvård? Vill du bli en del av vår spännande verksamhet? Välkommen till oss på Operations- och intensivvårdskliniken på Värnamo sjukhus!

Vi söker Just nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för intensivvård och som på sikt vill specialistutbilda dig inom området. Har du erfarenhet från akutvård ser vi detta som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig Vi välkomnar dig till en arbetsplats där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Det här får du arbeta med Som sjuksköterska hos oss blir du delaktig i den mest kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård vilket innebär att information också är en mycket viktig del i arbetet, liksom kontakt med närstående.

För att du ska trivas hos oss Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. I pressade situationer är du stabil och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. Du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Detta värderar vi högt Vi lägger stor vikt vid att alla är involverade i verksamheten, samt att allas åsikt förs fram på lika villkor. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt där vi har möjlighet att fokusera på en patient åt gången. Vårt fokus är att ge en god upplevelse för patienten i en svår situation.

Så här gör du om du är intresserad För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetscheferna Ann-Cristin Jonsson, telefon 010-244 73 22 och Eva-Maj Bengtsson, telefon 010-244 74 46. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Fritzell, telefon 010-244 79 45 och Ann Johansson, telefon 010-244 73 81.

Sista ansökningsdag är den 2017-09-28. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska med intresse för intensivvård Tillbaka till lediga jobb