Allmäntandläkare och assistenttandläkare inom käkkirurgi

Vetlanda Folktandvård

Vill du bidra till det kliniska arbetet i en nyrenoverad klinik samtidigt som du utvecklas inom käkkirurgi? Då ska du söka denna tjänst.

Käkkirurgiska kliniken är belägen på Länssjukhuset Ryhov och har ca 60 medarbetare. Vid kliniken bedrivs specialisttandvård på remitterade patienter. Klinisk forskning och utbildning är centrala delar av verksamheten. Inom verksamhetsområdet för käkkirurgi ingår även Bettfysiologi, Röntgen och Sjukhustandvård.

På kliniken i Vetlanda får du möjlighet att arbeta med allmäntandvård och utveckla kliniken tillsammans med dina kollegor. Här arbetar du med patienter över hela spektret och har kollegor i olika åldrar och med olika erfarenheter. Efter en omfattande renovering har kliniken toppmodern utrustning och fina lokaler som bidrar till god arbetsmiljö och bra omhändertagande av patienterna.

Vill du veta mer om Vetlanda Folktandvård? Besök då vår webbplatswww.rjl.se/folktandvarden. Klicka på Jobba hos Folktandvården och sedan Titta in på våra kliniker, där hittar du Vetlanda Folktandvård.

Vi söker

Dig med svensk tandläkarlegitimation. Du ska ha utövat allmäntandvård med både vuxen- och barntandvård i minst två år samt ha ett stort intresse för käkkirurgi.

Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid som allmäntandläkare i Folktandvården Region Jönköpings län med placering på Vetlanda Folktandvård. Under ett år kommer du arbeta 50% som assistenttandläkare vid avdelningen för käkkirurgi.

Vi erbjuder bra villkor och attraktiv lönesättning.

I samband med en eventuell flytt erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor.

Det här får du arbeta med

Som allmäntandläkare får du arbeta med både barn- och vuxentandvård. På specialisttandvården får du arbeta med käkkirurgi under handledning.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Vi söker dig som är lyhörd och bidrar till ett gott samarbete. Du trivs med att prestigelöst ta emot feedback och handledning.

Som tandläkare är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten i mötet med patienter. Du är med och bidrar till klinikens utveckling så att vi tillsammans kan ge patienten bästa möjliga tandvård. Du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-konsult Ellen Jacobs, ellen.jacobs@rjl.se, 010-242 53 10

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Allmäntandläkare och assistenttandläkare inom käkkirurgi Tillbaka till lediga jobb