Kurator

Kvinnokliniken Ungdomsmottagningen Jönköping

Ungdomsmottagningarna i Regionen befinner sig i ett utvecklingsskede. Ungdomsmottagningen i Jönköping har fått uppdraget, att som projekt under ett år, starta en virtuell mottagning för hela Jönköpings län.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad socionom och vill arbeta med ungdomar på Ungdomsmottagningen under ett år för att ersätta ordinarie personal som ska arbeta i projektet.

Vi erbjuder dig

Du kommer att träffa ungdomar i åldrarna 13 till 21 år och möta deras frågor om psykisk hälsa, sexualitet och relationer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att stärka ungdomar i att hantera sin sexualitet, respektera sig själva och sin omgivning med utgångspunkt från deras sociala och kulturella bakgrund. Besöken bygger på frivillighet och det är i huvudsak ungdomarna själva som söker sig till mottagningen. Vi har ett tvärprofessionellt arbetssätt med en jämn resursfördelning mellan medicinsk och psykosocial personal.

Det här får du arbeta med

Som kurator kommer du att möta ungdomar med psykiska och psykosociala svårigheter. I arbetet ingår även smittspårningsarbete enligt Smittskyddslagen och samtal vid graviditet. Du kommer också att delta i mottagningens utåtriktade och förebyggande arbete tillsammans med övrig personal.

För att du ska trivas hos oss

Du har lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa enhetschef Anette Magnusson, tfn 010-242 98 82. Facklig företrädare för SSR är Eva Nilsson tfn 010-242 98 88.

Sista ansökningsdag är 2017-09-30. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb