Behandlare

Barn- och ungdomshälsan, barn- och ungdomsenheten i Huskvarna

Vi söker

Till barn- och ungdomshälsan i Huskvarna söker vi nu en behandlare som vill vara med och främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda en visstidsanställning på heltid under ett år från 15 december 2017 med eventuell möjlighet till förlängning. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

I ditt arbete som behandlare på barn- och ungdomshälsan ger du råd och stöd och utför behandlingsarbete med barn och ungdomar. Du ska även kunna ge föräldrastöd och vägledning när barn eller ungdom visar tecken på psykisk ohälsa. Det ingår också att göra kartläggningar av barnets och den unges styrkor och svårigheter samt ge dem fortsatt stöd, råd och behandling. I arbetet, gemensamt med vårt tvärprofessionella team, ingår att samverka med andra barn- och ungdomsverksamheter inom region och kommun. I tjänsten ingår även telefonrådgivning.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, socionom med KBT steg 1, legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning mot barn och ungdom med KBT steg 1 eller har annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stöd och behandling av barn och unga med psykisk ohälsa samt erfarenhet av föräldrastöd. Erfarenhet av kliniskt arbete med barn är meriterande. För att trivas i arbetet bör du som person ha förmågan att strukturera och planera ditt arbete samt vara flexibel och kunna ställa om vid nya omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och besitter god förmåga att lyssna och kommunicera. Vidare är du bra på att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har ett stort intresse av arbete med barn, unga och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill att de som besöker oss ska få ett bra bemötande, vara delaktiga och känna att vår insats gör skillnad. Vi arbetar aktivt med att vara lyhörda. Genom vårt arbetssätt med flera professioner vill vi värna om en helhetssyn kring barnet/ungdomen/familjen.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av enhetschef Sara Elofsson, 010-242 96 71. Facklig företrädare för Psykologförbundet är Helena Friede, 010-242 37 19. Övriga fackliga representanter nås via växeln, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är 24 september 2017. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Behandlare Tillbaka till lediga jobb