Undersköterska operation

OP/IVA kliniken, operationsenheten

Är du undersköterska och vill arbete i en tekniktät miljö och med fokus på patientens omvårdnad? Då är jobbet som undersköterska på operationsenheten något för dig att prova!

Vi söker

Undersköterska heltid, till att börja med 6 månaders vikariat, som efter utvärdering kan resultera i en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Huvudarbetsuppgiften är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I den ingår att bistå operations- och anestesi sjuksköterskan under ingreppet, förbereda/avveckla operationssalen gemensamt med sjuksköterskor, bland annat assistera vid uppkoppling av all medicinsk apparatur, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp, ta emot patienter i receptionen till operationsenheten mm.

För att du ska trivas hos oss

Utbildning till undersköterska, gärna erfarenhet från operationsavdelning och/eller erfarenhet från vårdavdelning inom somatisk vård. Ett rutiningrepp kan snabbt förändras till en akut situation vilket ställer krav på att snabbt kunna ställa om till ändrade omständigheter. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg under ingreppet.

Detta värderar vi högt

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta vårdenehetschef Annika Delin telefonnummer 010-24 375 95 eller vårdenhetschef Anna Svärd telefonnummer 010-24 375 97. Facklig företrädare för Kommunal är Birgitta Svensson telefonnummer010-24 352 96. Sista ansökningsdag är den 25 september. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Undersköterska operation Tillbaka till lediga jobb