Tandhygienist

Rosenlund Folktandvård Jönköping

En av våra kompetenta medarbetare har flyttat från Jönköping och nu finns det en ny möjlighet för dig som tandhygienist att börja arbeta hos oss. Vi är ett gäng som har roligt tillsammans och värdesätter ett gott samarbete. Vi är en av Jönköpings största folktandvårdskliniker och du hittar oss högt upp i Rosenlunds vårdcentrum i fina lokaler med underbar utsikt över Jönköpings egen riviera och Vättern. Vi har nära till specialisttandvården då Rosenlunds vårdcentrum också rymmer Odontologiska Institutionen.

Vi söker

Dig som är legitimerad tandhygienist, en treårig utbildning är meriterande. Erfarenhet som tandhygienist eller annat yrke där du arbetat med människor liksom datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Körkort B är meriterande.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist hos oss bemöter du och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert och professionellt sätt. Med patientens bästa i fokus arbetar du tillsammans med tandläkare och tandsköterska. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter som sterilarbete och viss assistans kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med ett självständigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö. Du har förmågan att sätta och hålla egna tidsramar samt planera, strukturera och prioritera ditt arbete därefter. När situationen kräver det ställer du lätt om dig för att hantera oförutsägbara situationer. Du agerar efter din egen övertygelse samtidigt som du är öppen för nya perspektiv. Du har patientens bästa för ögonen och anstränger dig för att hitta lösningar.

Vi värdesätter ett gott samarbete och söker dig som vill komplettera vår härliga arbetsgrupp och ser möjligheter i förändringar. I teamet ser du tydligt din roll och hur du kan bidra till bästa resultat. Du tar ansvar för att både ge och ta feedback och på så sätt utvecklas du genom dina kollegor.

Detta värderar vi högt

Som tandhygienist hos oss är du med och bidrar till klinikens utveckling så att vi tillsammans kan ge patienten bästa möjliga tandvård och upplevelse av sin kontakt med oss. Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Sirkka Juntunen, 036-32 53 86.

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 036-32 36 25.

Sista ansökningsdag är den 24 september 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb