Specialistläkare/Smärtläkare

Smärtenheten inom OP/IVA-kliniken Höglandssjukhuset

Vi söker

engagerad specialistläkare med stort intresse för att patienter med smärta ska få den allra bästa vården. Det är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid och inga jourer. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

att bli en del av ett välfungerande team på en liten framåtsträvande enhet inom kliniken, där läkare och sjuksköterskor arbetar tillsammans i en väl sammansvetsad arbetsgrupp. Vårt arbete drivs framåt av våra ambitioner att ge patienten förbättrad livskvalitet i vardagen och vid svår sjukdom. Enheten är också rådgivande till slutenvård och öppenvård.

Det här får du arbeta med

Delta i teamarbetet på enheten för att ge varje patient skräddarsydd smärtbehandling. Behandlingarna innefattar läkemedel, blockader och avancerade behandlingar med implanterbara pumpar.

För att du ska trivas hos oss

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom somatisk vård, inklusive allmänmedicin, och med stort intresse att genom egen utveckling bli en bra smärtläkare. Du behöver ha god förmåga att lyssna in och samverka med patienter och anhöriga. Stora krav ställs på din förmåga att arbeta bra tillsammans med övriga i teamet. Du ska ha stort intresse för att använda supermodern teknologi och vara kreativ i tanken för att komma fram till en bästa lösning för varje patient. Språkkunskaper i svenska på minimum nivå C1 enligt Europarådets skala.

Detta värderar vi högt

Bedriva en god och säker vård för våra patienter på Smärtenheten och tillhandahålla vår specialistkunskap och samarbeta inom kliniken, med övriga kliniker och öppenvården.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta tf verksamhetschef Carina Garnå telefonnummer 010-24 351 85, och smärtläkare är Carlo Mucciano telefonnummer 010-24 351 74, facklig företrädare för läkarföreningen telefonnummer 010-24 355 73 Sista ansökningsdag är den 23 oktober. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare/Smärtläkare Tillbaka till lediga jobb