Legitimerad Psykolog

Remiss- och bedömningsenheten, Eksjö

Välkommen att bli en ny medarbetare på Remiss- och bedömningsenheten i Eksjö! Vi arbetar i tvärprofessionella team med nybesök och neuropsykiatriska utredningar. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en god psykiatrisk vård med kvalitativa bedömningar och hög tillgänglighet.

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog och har du dessutom Psykologförbundets specialistbehörighet inom klinisk psykologi är det meriterande.

Vi erbjuder dig

En spännande och utvecklande tjänst med möjlighet att arbeta med verksamhetsutveckling inom ditt arbetsområde. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du genomför psykologiska utredningar, undersökningar och psykoterapeutiska behandlingar och samverkar med läkare och övriga professioner på enheten. Intresse för forskning inom arbetsområdet och att arbeta med utvärdering och metodutveckling i verksamheten. Ansvar för att samordna handledningsuppdrag för psykiatriska kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett professionellt förhållningssätt med god samarbetsförmåga, är tydlig och kan självständigt driva ditt arbete. Intresse och engagemang till förbättringsarbete på enheten samt en tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Du ser möjligheter och är lösningsorienterad.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete med ett gott bemötande i alla situationer. Att arbeta med förbättringsarbete ser vi mycket positivt där vi tar tillvara på varandras kompetens. Vi är stolta över vår arbetsmiljö och ser fram emot en ny medarbetare i vårt team.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabina Johansson, tfn: 010-243 56 62 eller psykolog Jan Strandh, tfn: 010-243 56 93. Facklig företrädare för SACO, Jan Strandh 010-243 56 93. Sista ansökningsdag är den 25 September 2017. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad Psykolog Tillbaka till lediga jobb