Sjuksköterska

OP/IVA-kliniken Höglandssjukhuset

Vi söker sjuksköterska, till vår postoperativa enhet daguppvakningen/uppvakningsavdelningen, DUVA/UVA.

Vi söker

Vi söker legitimerad sjuksköterska med 1-2 års erfarenhet eller mer med erfarenhet från kirurgisk eller ortopedisk vård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tjänstgöring vardagar dag/kväll, men helg/natt förekommer periodvis. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att prova en ny yrkesroll på en arbetsplats med ett engagerande arbete och daglig utveckling. Möjlighet till finansierad specialistutbildning finns. Du kommer till ett öppet arbetsklimat med ständig fokus på värdegrund och gott bemötande. Du arbetar nära patienten utifrån ett empatiskt helhetstänk och får även samarbeta med andra kliniker. Kliniken satsar på kontinuerlig rekrytering, utveckling och utbildning. Med en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö skapar vi en attraktiv arbetsplats för dig som arbetar här. Vi är i helt nyrenoverade lokaler sedan mars.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter är övervakning av patienter efter genomförda ingrepp, kontroller av vitala parametrar, kontroll av smärta, förband mm. Patienten ska må så väl att den så snart som möjligt kan flyttas för vidare vård eller åka hem.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Gott bemötande krävs och att kunna vara lugn och tillmötesgående på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Att genom gott samarbete med våra patienter med anhöriga, studerande, interna och externa samarbetspartners för att skapa en vård med god säkerhet och bästa kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Helén Karlsson, tfn:010-243 56 88. Facklig företrädare för vårdförbundet är Emma Hugosson tfn: 010-243 55 90 eller Amanda Fritz tfn: 010-243 55 90. Sista ansökningsdag är den 30 september. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb