Sjuksköterska

Väster vårdcentral

Är du distriktssköterska eller sjuksköterska och vill vara med och utveckla framtidens primärvård? Då är du välkommen till vår kreativa, varma och öppna arbetsplats!

Vi söker

Utbildad distriktssköterska, alternativt sjuksköterska, som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • en självständig och utvecklande tjänst
  • arbete i ett professionellt team med gott samarbete mellan olika professioner.
  • fräscha lokaler på Värnamo Sjukhus som innebär nära samarbete med sjukhusklinikerna och närhet till röntgen och lab.
  • intern och extern kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Arbetet på vårdcentralen innebär främst eget mottagningsarbete, men även hälsosamtal och telefonrådgivning, möjlighet finns även till att utveckla egen spetskompetens. Tjänstgöring på jouren kan ingå och du är då själv med och påverkar när detta infaller.

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara legitimerad sjuksköterska eller specialistsköterska i allmän hälso-och sjukvård. Erfarenhet av kommun och/eller primärvård är meriterande men inget krav.

Du tycker om att arbeta självständigt och varierat. Du är flexibel, strukturerad samt har förmåga att planera och organisera. Som person är du positiv, kreativ och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar ständigt med att effektivisera våra processer och ge en bättre patientupplevelse. Därför värdesätter vi nytänkande och engagerade medarbetare som vill arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten. Vi har en stor öppenhet för patientens delaktighet i vårdprocessen och som en del i detta ser vi samverkan med andra aktörer som en viktig del av vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Wingerup tfn 0370 - 69 82 24, eller bitr verksamhetschef Anna Sjödin tfn 070 - 3293980. Facklig företrädare för Vårdförbundet Eva Georgsson tfn 036-325645.

Sista ansökningsdag är den 30 september. Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb