Specialistläkare

Ortopedkliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker

dig som vill anta utmaningen att arbeta som specialistläkare på Ortopedkliniken vid Värnamo sjukhus!

Vi erbjuder dig

arbete på ett sjukhus med trivsam och samarbetsvänlig miljö, korta beslutsvägar och bredd på verksamheten. Kvalitet och samverkan är våra hörnpelare.

Det här får du arbeta med

Vi har en stor elektiv produktion, ca 1 200 operationer/år. Akutverksamhet bedrivs för ett befolkningsunderlag på ca 86 000 invånare och vi utför ca 900 akuta operationer/år. Vi har ett bra samarbete med de övriga ortopedklinikerna i regionen, Jönköping och Eksjö, samt med universitetssjukhuset i Linköping.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare och specialist inom ortopedi. Du kan gå direkt in i verksamheten och fungera självständigt på vårdavdelning, mottagning, operation och som bakjour. Du behärskar proteskirurgi mycket väl. Inriktning mot andra subspecialiteter är dock också av intresse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Ortopedkliniken värderar särskilt

  • medicinsk kvalitet
  • viljan till utveckling och förbättring
  • ett personcentrerat arbete där patienten är delaktig i sin vård.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta verksamhetschef Carl Tenvert, tfn 0702-78 05 27. Facklig företrädare för Läkarföreningen är överläkare Sven Eckardt, tfn 010-244 72 71. Sista ansökningsdag är 30 september 2017. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb