Distriktssköterska

Bodafors vårdcentral

Kom och utvecklas tillsammans med oss på härliga Bodafors vårdcentral! Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat där patienten alltid är i centrum.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska som är sugen på en ny utmaning! Tillsättning i oktober 2017 eller enligt överenskommelse. Körkort B är ett krav och erfarenhet av primärvård är av intresse för tjänsten.

Vi erbjuder dig

  • Tillsvidareanställning på heltid
  • Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings - och utvecklingsarbete.
  • Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen.
  • Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession.
  • Personlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Dina dagar kommer att fyllas med varierade arbetsuppgifter där telefonrådgivning och mottagningsarbete ingår. I ditt mottagningsarbete ansvarar du för att självständigt kalla och ta emot dina patienter. Det innebär att du träffar patienter för bland annat bedömning, förskrivning av läkemedel/inkontinenshjälpmedel, såromläggningar och vaccinationer.

I telefonrådgivningen arbetar du med rådgivning och med att triagera patienten till rätt vårdnivå samt med det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet - så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av behandlingsstrategin. Arbetet är förlagt dagtid men i uppdraget ingår tjänstgöring på jourcentralen i Eksjö.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska lyckas i din roll tror vi att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och att du alltid har patienten i fokus. Då vi är en mindre vårdcentral är din förmåga att samarbeta viktig och du har ett gott bemötande både gentemot kollegor, patienter och ledning. Du är ansvarstagande och flexibel genom att du har lätt för att ställa om när nya saker kommer upp. Vidare tycker vi det är viktigt att du ser utveckling som en självklar och rolig roll i ditt uppdrag. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Göran Runesson, tfn 010-2433025, mobil 076-723 48 10 eller vårdenhetschef Pernilla Mårtensson, tfn 010-243 37 22 mobil 0767-242464. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Carina Nielsen, tel 0380-55 33 71.

Sista ansökningsdag är den 1/10. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb