Avancerad specialistsjuksköterska

Kirurgiska vårdenheten Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du skapa din egen roll i vårt nyskapade akutteam? Då är detta ett tillfälle för dig!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som Nurse Practitioner på kirurgkliniken på Höglandssjukhuset. En tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse på heltid, där en del av tjänsten omfattar vårdutveckling för hela kliniken. Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildningen för avancerad specialistsjuksköterska inriktning kirurgisk vård 60 hp.

I din roll som NP ser vi att du är strukturerad, kan prioritera och ta komplexa beslut i akuta situationer. Har vana av att leda förbättringsarbete och engagera kollegor för delaktighet. Viktigt är att du har förmåga att samarbeta i teamet och med olika professioner. Du har kunskap för att tidigt kunna kartlägga kirurgiska sjukdomar och bedöma symtom på sjukdom och riskfaktorer.

Vi erbjuder dig

  • ett spännande arbete i akutsjukvård
  • ett arbete i ständig förändring
  • ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas
  • introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
  • fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av akut verksamhet. Där dina arbetsuppgifter är att planera, strukturera och medverka vid ronden med tydligt patientfokus. Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. I tjänsten ingår vårdutveckling för hela kliniken. Dina arbetsuppgifter är att initiera och ansvara för utvecklingsarbete utifrån evidensbaserad praxis och undervisa. Driva utveckling av ett målinriktat patientsäkerhetsarbete. Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos

Vi ser att du har intresse för patienter inom kirurgi. Tillsammans med andra i teamet, arbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service. Du leder och motiverar för engagemang och gemensamma mål med en tydlig kommunikation. Vidare ser vi att du är stabil och behåller lugnet i stressade situationer med förmåga att avväga och prioritera vid agerande och beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av biträdande verksamhetschef Malin Johnsson tfn:010-243 53 41 eller läkarchef Karin Pansell Fawcett tfn: 010 - 243 48 38 alt. 070 - 287 74 16. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfqvist tfn: 010 - 241 00 00. Sista ansökningsdag är den 30 september. Urval, intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Avancerad specialistsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb