ST-läkare geriatrik

Geriatriska kliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Med en ökande äldre befolkning och ett fokus på de äldres hälsa kommer Region Jönköpings län att satsa på framtidens geriatrik. Du erbjuds nu möjligheten att vara med och bygga upp ett kompetenscentrum för geriatrik med målsättningen att hitta nya arbetssätt för att tillgodose de äldres hälsa och sjukdom.

Vi söker

Vi söker nu två ST-läkare för att tillsammans med oss utveckla framtidens geriatrik i Region Jönköpings län. Vi har ett etablerat och uppskattat länsgemensamt nätverk för regionens ST-läkare i geriatrik. Du är legitimerad läkare eller har en annan lämplig specialitet. Du erbjuds en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du har goda möjligheter till forskning och vidareutbildning. Lärandemiljön på kliniken är prioriterad med ett stort utbildningsuppdrag för läkarstudenter, AT-läkare och ST-läkare på randutbildning från andra kliniker. På kliniken finns sedan tidigare fem ST-läkare.

Det här får du arbeta med

Det finns goda möjligheter att profilera dig inom klinikens verksamheter och goda förutsättningar för forskning. Du får även en roll som handledare till läkarstuderande och AT-läkare. Du har ett gediget intresse för den äldre patienten och du kommer även att ha en tydlig roll i teamarbetet samt utvecklings- och i förbättringsarbetet på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Hos oss står alltid patientens behov i fokus. Med ett personcentrerat arbetssätt bemöter vi patienterna i en trygg och säker miljö.

Detta värderar vi högt

På geriatriska kliniken månar vi om att ha ett gott samarbetsklimat. Vi värnar om den multisjuka äldre patienten genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Indira Liesto, 010-242 69 24, eller studierektor Daniel Gustafsson, 010-242 93 41. Facklig företrädare är ST-läkare Helene Starby, 010-242 63 85. Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare geriatrik Tillbaka till lediga jobb